Thuis-in limburg

Limburg

Steeds meer mensen blijven langer in hun eigen huis wonen, terwijl de vraag naar zorg en de behoefte aan een aangepaste woning toeneemt. Hoe kun je hun wooncomfort verhogen? Wat is er mogelijk, hoe ingrijpend is dat en wat kost het? De Woodstock groep heeft het project ‘Langer thuis in eigen huis’ wij vroegen architecten en zorgspecialisten om slimme aanpassingen te bedenken voor bestaande woningen en de directe omgeving.

Op deze website vind je hun oplossingen per woningtype, maar ook handige tips die het wonen aangenamer, makkelijker en veiliger maken. Alle hier gepresenteerde oplossingen zijn gebaseerd op interviews met bewoners. Meer over dit project lees je hier.

Schuimbeton onder de gietvloer dan ben je echt thuis in Limburg | Schuimbetonvloer met vloerverwarming
met daar op een gietvloer? Woodstock is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van de gietvloer op schuimbeton (met natuurlijk vloerverwarming) bij particulieren en bedrijven. Een schuimbetonvloer is lichtgewicht, duurzaam en isolerend. Zowel uw kruipruimte als uw nieuwe vloer worden hiermee zeer goed geïsoleerd.

Wat is schuimbeton precies?
Schuimbeton is een mengsel dat bestaat uit cement, water en schuim. Het kan ook stoffen, kunststof vezels en fijn zand in zitten.

Eigenschappen van de schuimbeton vloer

Anhydrietvloer voelt zich thuis in limburg
Onderdeel van woodstock is het leveren en aanbrengen van een zwevende hoogwaardige anhydrietvloer gietvloer. Deze anhydriet dekvloer brengen wij aan bovenop de door ons aangebrachte laag schuimbeton.

Een anyhydrietvloer is een vloeibare gietvloer die bestaat uit gips, zand en water. Hierop legt u vervolgens de door u gekozen vloer. Bijvoorbeeld PVC, laminaat of vloerbedekking.

https://www.limburgvloeren.nl/

Voordelen van een anhydrietvloer gietvloer
Een anhydriet gietvloer vloer heeft een aantal belangrijke voordelen t.o.v. traditionele dekvloeren.

Het bindmiddel is calciumsulfaat
anhydriet is zeer plastisch en omhult de vloerverwarmingsbuizen uitstekend
het materiaal heeft zelfverdichtende eigenschappen
anhydriet is een uitstekende warmtegeleider
hoge weerstand tegen scheurvorming
hoge buigstreksterkte
geschikt voor het aanbrengen van vloerverwarming
De door ons aan te brengen anhydriet specie wordt kant en klaar geleverd door een gecertificeerde betoncentrale. U bent dus zeker van gegarandeerde kwaliteit.